موبایل : 09120220853
ایمیل : mbahman82@gmail.com
تلفن : 66469238
#
  • سمیه حبیب الله پور
  • 08 آذر 1400
  • 1

انواع مختلف استارت‌آپ‌ها/ الزامات در راه‌اندازی و رشد استارت‌آپ‌ها

مقدمه

استارت‌‌آپ یا شرکت نوپا معمولاً به یک کسب و کاری اطلاق می‌شود که به تازگی و با استفاده از راه‌حل‌های نوآورانه روشی نوین را برای حل یک نیاز بازار ارایه داده است. ویژگی بارز اکثر استارت‌آپ‌ها استفاده از تکنولوژی و فضای اینترنت و نیز ریسک‌پذیری بالای آن‌ها است؛ چرا که تضمینی برای موفقیت راه‌حل ارایه شده وجود ندارد.

در این راستا استارت‌آپ‌ها را می‎توان با توجه به الزامات در راه‌اندازی و زمینه رشد آن‌ها به پنج دسته طبقه‌بندی کرد.

 

استارت‌آپ چیست؟

اصطلاح «استارت‌آپ» معمولاً تصویر یک شرکت فن‌آوری با ریسک، با رشد بالا و سرمایه‌گذاری را فراخوانی می‌کند. این تصویر کاملاً دقیق نیست در حالی که برخی از استارت‌آپ‌ها با این نمایه مناسب هستند، آن‌ها اقلیت کوچکی هستند. اکثریت قریب به اتفاق استارت‌آپ‌ها در سیلیکون ولی سرچشمه نمی‌گیرند و به IPO های میلیارد دلاری ختم نمی‌شوند. استارت‌آپ‌ها را می‌توان با توجه به چشم‌انداز رشد، الزام سرمایه و نیازهای سبک زندگی که به بنیانگذاران خود تحمیل می‌کنند، به انواع مختلفی تقسیم‌بندی کرد. برای کارآفرین مهّم است که این انواع مختلف را درک کند. این مقاله به شما کمک می‌کند تا نوع استارت‌آپی را که می‌خواهید دنبال کنید، تعیین کنید تا بتوانید تصمیمات مختلف مربوط به آن را از طریق یک قاب تحلیلی مناسب ارزیابی کنید.

 

انواع استارت‌آپ‌ها

استیو بِلَنک، که در  دهکده مشهور «سیلیکون» تجربه‌ زیادی دارد و نویسنده‌ وب‌گاه Xconomy است 5 نوع از استارت‌آپ‌های موفق را معرفی می‌کند. توجه داشته باشید که این لیست جامع نیست، اما یک چارچوب تحلیلی را ارائه می‌دهد که از طریق آن می‌توانید استارت‌آپ خود و تصمیمات مرتبط را که هنگام راه‌اندازی و رشد آن می‌خواهید ارزیابی کنید.

 

  1. استارت‌آپ سبک زندگی

استارت‌آپی محسوب می‌شود که با زندگی روزمره ما عجین شده است. به طور مثال شخصی که ماشین برقی برای تفریح خود در پارک، تهیه کرده است با ارائه آن به دیگران و دریافت مبلغی می‌تواند ماشین برقی خود را در سطح بالایی نگه دارد و تفریح بیشتری کند.

  1. کسب و کارهای کوچک

در این نوع استارت‌آپ معمولاً یک خانواده مالک آن است و آن را اداره می‌کند و بیشتر برای تأمین مخارج خانواده انجام می‌دهند.

  1. استارت‌آپ‌های گسترش‌پذیر

 این نوع سود و بازدهی بیشتری دارند و عموما‌‌ به صورت خوشه‌های نوآور و خلاق با هم تشکیل گروه می‌دهند. به طوری که چند ایده خوب در کنار هم یه ایده ناب‌تری را تشکیل می‌دهد.‌

  1. استارت‌آپ‌هایی که طراحی شده‌اند تا به سرعت فروخته شوند

مثلا در حوزه مسکن، استارت‌آپی تهیه می‌شود که می‌تواند مشکل بنگاه‌های املاک را به سرعت حل کند. سازنده این استارت‌آپ هدفش فقط فروش این استارت‌آپ برای شرکت‌های بزرگ است.

  1. استارت‌آپ‌های اجتماعی

 هدف این استارت‌آپ‌ها فقط کسب درآمد نیست و نگاهشان بیشتر دنبال تبدیل دنیا به مکانی بهتر برای انسان‌ها است.

انتهای پیام/

 

پیام بگذارید

تمام قسمتهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی هستند